5k6a3716-2

Ribera del Puerto – Luxe Appartement met riant terras met fantastisch uitzicht – Puerto de Mogán, Gran Canaria

Op nog geen 5 minuten loopafstand van de haven, boulevard en het strand ligt dit ruime en luxe appartement.

De indeling en het riante terras van 80 m2 (!) geeft de echte levensgenieter al het gewenste comfort. Uiteraard is er Wifi aanwezig, en tevens een 58 inch PlasmaTvscherm. De slaapkamer bevindt zich aan de achterkant, tegen de rotswand aan, waardoor u gegarandeerd bent van een goede nachtrust!

In de woonkamer is een slaapbank aanwezig, dus u kunt hier of gasten ontvangen, of indien gewenst ook met 4 personen verblijven.

De open keuken, met zicht naar de woonkamer en het ruime terras is voorzien van alle inbouwapparatuur.

Een eigen parkeerplaats, in de onderliggende garage behoren ook tot een van de vele extra’s. Uiteraard is er een lift aanwezig.

Puerto de Mogán is van oorsprong een vissersdorpje wat uitgegroeid is tot een toeristenplaats met een gezellige jachthaven. Je vindt hier nauwelijks hoogbouw. De witte huisjes rond de haven zijn prachtig beschilderd met vrolijke kleuren, en opgefleurd met vele mooie bloemen en bougainvillea’s die langs de huizen en over bogen boven de straten groeien waardoor er overal leuke doorkijkjes ontstaan. Er is een gezellig pleintje aan de haven met een prieeltje waar je even lekker op een bankje kan zitten. Door het dorpje lopen leuke kanaaltjes met bogen en bruggetjes. Hierdoor wordt Puerto de Mogán ook wel het Venetië van Gran Canaria genoemd.

Prijzen Puerto de Mogán

01-09-2018 t/m 01-04-2019 € 140 per nacht 01-05-2019 t/m 31-08-2019 € 95 per nacht 01-09-2019 t/m 01-04-2020 € 140 per nacht

Eenmalige kosten per verblijf : € 90 Bedlinnen & handdoeken inbegrepen gebaseerd op 2 personen

    Informatie aanvraag Appartement Puerto de Mogán