ruw4471

Ribera del Puerto – 5* Luxe Penthouse met riant terras (altijd zon) en fantastisch uitzicht –  Puerto de Mogán, Gran Canaria

Gelegen aan de Calle la Mina, op nog geen 5 minuten loopafstand van de haven, boulevard en het strand ligt dit zeer luxe appartement. 

De ruime indeling en het riante terras van 21m2 bieden de echte levensgenieter al het gewenste comfort. Uiteraard is er in dit bijzondere appartement Wifi aanwezig, en tevens een 58 inch PlasmaTvscherm, zowel in de woonkamer als in de slaapkamer.

De open keuken, met zicht naar de woonkamer en het ruime terras is voorzien van alle inbouwapparatuur.

Puerto de Mogán is van oorsprong een vissersdorpje wat uitgegroeid is tot een toeristenplaats met een gezellige jachthaven. Je vindt hier nauwelijks hoogbouw. De witte huisjes rond de haven zijn prachtig beschilderd met vrolijke kleuren, en opgefleurd met vele mooie bloemen en bougainvillea’s die langs de huizen en over bogen boven de straten groeien waardoor er overal leuke doorkijkjes ontstaan. Er is een gezellig pleintje aan de haven met een prieeltje waar je even lekker op een bankje kan zitten. Door het dorpje lopen leuke kanaaltjes met bogen en bruggetjes. Hierdoor wordt Puerto de Mogán ook wel het Venetië van Gran Canaria genoemd.

Prijzen Puerto de Mogán

2018 € 110 per nacht

Schoonmaak € 75 Bedlinnen & handdoeken inbegrepen

    Informatie aanvraag Appartement Puerto de Mogán